Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů a dat Společnost Golden Voyage s.r.o. jako provozovatel fotobanky Fotky&Foto a jejich webových stránek si je vědoma skutečnosti, že při své činnosti zpracovává informace, které mají, ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů, charakter osobních údajů. Prohlašuje, že si je vědoma důležitosti ochrany takových údajů a dodržování všech zákonných a etických pravidel souvisejících s jejich zpracováním což považuje za významnou povinnost vůči svým zákazníkům. Ochranu dat našich zákazník je pro nás prioritou.

Fotky&Foto respektive společnost Golden Voyage s.r.o. při své činnosti neposkytuje ani neprodává osobní informace o svých klientech třetím osobám, neshromažďuje a nezpracovává citlivé údaje o registrovaných uživatelích, především osobní údaje o národnostním, rasovém nebo etnickém původu, politických postojích, členství v odborových organizacích, náboženském a filozofickém přesvědčení, trestné činnosti, zdravotním stavu a sexuálním životě.

Chráníme osobní údaje v souladu s nařízením EU (GDPR)

Společnost Golden Voyage s.r.o. jako správce Vašich osobních údajů, že zpracovává Vaše osobní údaje pouze v souladu s platnými zákony ČR a platným nařízením EU o ochraně osobních údajů (GDPR).

Za jakými účely uchováváme Vaše osobní údaje?

  • účely vycházející z plnění licenční smlouvy
  • vedení účetnictví
  • zákonná povinnost pro vystavování a evidenci daňových dokladů
  • marketing - zasílání slev, promokódů a marketingových nabídek (pouze s Vaším výslovným souhlasem, který lze kdykoliv odvolat)

Jaké Vaše osobní údaje uchováváme?

Uchováváme pouze údaje nezbytné ke splnění fakturační povinnosti a ty, které jsou nezbytně třeba k plnění licenční smlouvy k produktům, které zakupujete. Neuchováváme ani nezpracováváme žádné citlivé údaje typu datum narození, rodné číslo, číslo dokladů, atd.

Cookies

Při procházení našich webových stránek zaznamenáváme vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek.

Zabezpečení a ochrana osobních údajů

Přenos informací mezi našimi servery a Vašim počítačem probíhají pouze pomocí zabezpečeného protokolu HTTPS s platným bezpečnostním certifikátem. Veškeré používané technologie našeho hardware i software odpovídají standardům současné doby.

Vaše práva v souvislosti s ochranou osobních údajů

  • Máte právo znát veškeré Vaše osobní údaje, které uchováváme. V případě zájmu nás kontaktujte telefonicky nebo e-mailem a sdělíme Vám, jaké Vaše informace a za jakými účely shromažďujeme.
  • Máte právo na změnu a doplnění Vašich osobních údajů. Údaje můžete změnit nebo doplnit po přihlášení ve svém klientském účtu.
  • Máte právo na odebrání souhlasu pro konkrétní účel zpracování. Odebrat marketingový souhlas můžete z jakéhokoliv newsletteru nebo ze svého klientského účtu po přihlášení. Pro odebrání souhlasu k ostatním účelům zpracování nás prosíme kontaktujte.
  • Máte právo na to být kompletně zapomenut. Na Vaši telefonickou nebo e-mailovou žádost Vám umožníme "být zapomenut".
  • Máte právo na stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů. Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme moc rádi pokud nejprve budete o tomto podezření informovat nás, abychom s tím mohli něco udělat a případné pochybení napravit.

Tyto zásady jsou platné od 19. 5. 2018 a nahrazují předchozí Zásady ochrany osobních údajů.

 
Oblíbené (0)
Velmi neradi Vás otravujeme, ale musíme Vás informovat, že tento web používá soubory cookie. Používáním tohoto webu souhlasíte. Více informací